Contacte

Sensing és més que un altre estudi de disseny, comunicació i disseny web al Maresme. Som dissenyadors plens d’idees que transformem els encàrrecs en resultats creatius excel·lents. Ajudem als nostres clients en campanyes en mitjans impresos com en mitjans online. El nostre motor és la creativitat combinada amb la professionalitat. amb una alta dosi d’experiència. Mimem a tots els clients per igual i busquem en cadascun dels nostres treballs aquesta cosa especial que aconsegueix que la seva marca, la seva empresa, el seu producte … destaqui enfront de la competència.

Sensing vol transmetre confiança, qualitat i professionalitat, perquè estem formats per grans professionals en tots els mitjans, des dels creatius i programadors, passant pels fotògrafs i il·lustradors, sense oblidar-nos de l’esforç dels impressors. La nostra voluntat és donar-vos el millor pressupost oferint el servei més competitiu del mercat.

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, feu servir el següent formulari.

Si voleu demanar un pressupost, encapçaleu el tema del missatge amb la paraula PRESSUPOST, de tal manera que sigui de fàcil identificació.

Envieu-nos un missatge

  • El seu e-mail (*)

  • Tema del missatge (*)

  • Missatge

  •