Política de Privacitat

Benvinguts al web de Sensing Vercher SL. Us convidem a conèixer els següents termes abans que faciliteu les vostres dades personals.

Menors d’edat

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals. En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests. Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no t’has de registrar com a usuari.

Alguns principis a conèixer

Per Sensing Vercher SL (http://www.sensing-dsg.com) és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari heu de saber que els vostres drets estan garantits en aquest web.

Els nostres principis respecte a la teva privacitat són els sigientes:

 • Mai sol·licitem informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar els serveis requerits.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb el teu autorització expressa.
 • Mai fem servir dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, de manera que t’aconsello com usuari que la visiteu periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

 

Regulacions legals a què s’acull aquesta web

Sensing Vercher SL ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del responsable: Cèsar Vercher Gonzalez
 • Nom comercial:  Sensing Vercher SL
 • NIF/CIF: B64921075
 • Direcció: Jaume I, 33-35  6º 1ª – 08320 El Masnou (Barcelona)
 • Correo electrònic: info@sensing-dsg.com
 • Activitat: Serveis de Dissey y Comunicación Visual, Web, Màrqueting i Creació de continguts digitals.

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que m’enviïs a través dels formularis del web rebran el tractament de dades de «Usuaris de la web i subscriptors». Per al tractament de dades de les meves usuaris implement totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

Com he obtingut les teves dades?

Les dades personals que tracte en sensing-dsg.com procedeixen de:

 • Formulari de contacte.
 • Formulari de subscripció.
 • Comentaris al bloc.
 • Formulari de venda.
 • Registre de compte.

 

Quins són els teus drets quan em facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Sensing Vercher SL estic tractant dades personals que em concerneixen o no. Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si s’escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament els conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Sensing Vercher SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

 

Amb quina finalitat tracte teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web ara per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable: Sensing Vercher SL. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per sensing-dsg.com només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat. En Sensing Vercher SL ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que em faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

 1. Formulari de contacte: Sol·licito les següents dades personals: nom, e-mail, per respondre als requeriments dels usuaris de sensing-dsg.com. Per exemple, puc utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. Et informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de 1 & 1 Internet España SLU (Proveïdor de hosting de Sensing Vercher SL) dins de la UE.
 2. Formulari de venda: L’usuari disposa de diferents formularis de compra subjectes a les condicions de contractació especificades en les meves condicions de contractació particulars per a cada producte o servei on se’t requeriran dades de contacte i de pagament. Demano les següents dades personals: nom, cognom, CIF / NIF, email, adreça, dades de facturació. Et informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de 1 & 1 Internet España SLU (Proveïdor de hosting de Sensing Vercher SL) dins de la UE. .
 3. Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: nom, e-mail, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l’usuari en realitzar la subscripció. Dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletters estan gestionats per Mailchimp. En utilitzar els serveis d’aquesta plataforma per a la realització de campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins, has de saber que Mailchimp té els seus servidors allotjats fora de la UE, als EUA i està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció.
 4. Formulari d’alta per comentaris del bloc: Per comentar les publicacions del bloc sensing-dsg.com es requereix que l’usuari es doni d’alta a través d’aquest formulari. En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: nom, email, lloc web. Un cop donat d’alta, l’usuari podrà realitzar tants comentaris com vulgueu i donar resposta sobre els anteriors. Et informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de 1 & 1 Internet España SLU (Proveïdor de hosting de Sensing Vercher SL) dins de la UE..
 5. Formulari de registre de compte: En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: nom, e-mail, per gestionar l’alta de registre del teu compte a la meva comunitat. Et informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de 1 & 1 Internet España SLU (Proveïdor de hosting de Sensing Vercher SL) dins de la UE.

Existeixen altres finalitats per la que tracto les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. Sensing Vercher SL pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de Sensing Vercher SL, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de sensing-dsg.com. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de sensing-dsg.com. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas faré servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual

Sensing Vercher SL, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat. L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció. També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

 

Quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

 • Mentre es mantingui la relació mercantil.
 • No se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, sensing-dsg.com, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels meus serveis i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que preservo en aquest web.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per altres fins. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privadesa i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

Hosting: 1 & 1 Internet España SLU, amb domicili en Avinguda de la Vega, 1. Edifici Veganova (Edif.3 planta 5º porta C) 28108 Alcobendas (Madrid), Espanya. Més informació a https://www.1and1.es 1 & 1 Internet España SLU tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis com a proveïdor de hosting a Sensing Vercher SL

Plataforma web: WordPress.org, més informació a https://wordpress.org/ tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a Sensing Vercher SL.

Email marketing: The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), amb domicili als EUA. Més informació a www.mailchimp.com The Rocket Science Group LLC (Mailchimp) tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de gestió de email màrqueting a Sensing Vercher SL.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( «Google»). Google Analytics utilitza «cookies», que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a sensing-dsg.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de sensing-dsg.com (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Google Adsense: Aquesta web està associada a Google per mostrar anuncis als usuaris que accedeixen a aquest web. A l’col·laborar amb google, s’utilitzen cookies per mostrar anuncis relacionats amb les teves cerques recents i mostrar anuncis més rellevants. S’inclouen en aquest tipus de galetes serveis de tercers com: AdSense, AdWords i Analytics, així com un seguit de serveis de la marca DoubleClick. En visitar aquesta pàgina, s’envien galetes procedents d’aquests serveis a la teva navegador. Consulta més informació sobre els tipus de cookies que utilitza Google , i descobreix com Google utilitza aquestes galetes.

Pots utilitzar la configuració d’anuncis per administrar els anuncis de Google que se’t mostren i indicar que no es mostrin anuncis basats en els teus interessos. Encara que decideixis no rebre aquest tipus d’anuncis, poden seguir apareixent en funció de factors com la ubicació general derivada de la direcció. Els serveis d’inclusió en directori seran gratuïts referenciats en la pròpia web, sensing-dsg.com procurarà que les fitxes i anuncis que apareixen a la web expressin informació veraç i es mantinguin actualitzades, si bé no garanteix l’exactitud en tot moment de les dades consignats en les mateixes.

 

Dades de navegació

En navegar per sensing-dsg.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar el usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers::

 • Google Analytics.
 • Search Console.

Utilitzo aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

 

Els teus drets en facilitar les teves dades personals

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en sensing-dsg.com s’estan tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

Sensing Vercher SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Vostè podrà exercir materialment els seus drets per correu electrònic a info@sensing-dsg.com.

 

Secret i seguretat de les dades

sensing-dsg.com es compromet a l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat dels mateixos, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

sensing-dsg.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

 

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a sensing-dsg.com exonerant a Sensing Vercher SL, de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

 

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Sensing Vercher SL en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvis en la política de privacitat

Sensing Vercher SL, es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, sensing-dsg.com no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, sensing-dsg.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 20/01/2018