Botiga web a mida

Botiga web a mida és el producte que us ofereix Sensing per vendre online de forma senzilla i efectiva

Dissenyem botigues online impactants i professionals en Prestashop , totalment autogestionables, no necessitareu ser un expert en webs per gestionar productes, comandes, estocs, articles….

Una botigua online professional amb Prestashop us permet tenir un punt de venda obert les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i els 365 dies de l’any, alhora que obriu el vostre negoci a tot el món. El concepte de botigua online és posar a l’ abast tots els seus productes i ofertes de forma la manera més ràpida i senzilla per internet i les xarxes socials. És imprescindible posar-se al dia, ja que el e-commerce (comerç online) és cada vegada més comú.

Amb la seva botigua online professional realitzada en Prestashop podreu gestionar tot des del teu panell de control de forma molt intuïtiva. No hauràs de preocupar-vos per si sabreu o no gestionar la botiga, nosaltres us formarem perquè gestionar sigui bufar i fer ampolles, rebreu un vídeotutorial i documentació sobre Prestashop que faran que aquesta tasca sigui molt senzilla.

En implementar una botiga online professional, la seva empresa disposarà automàticament de domini i correu electrònic propis, la qual cosa permet reforçar de cara a l’exterior la professionalitat i serietat del vostre negoci (no depenem de comptes de Gmail , Hotmail , etc.).

Inclou el següent:

  • Notificació llei europea de cookies
  • SEO
  • Seguiment i postvenda
  • Suport tècnic inclòs via Skype, telefònic, presencial o e-mail (un mes).
  • Manual d’Usuari i vídeo tutorial