Màrqueting digital

Màrqueting digital: Newsletters efectius, socialmedia màrqueting i video màrqueting. Eines imprescindibles.

Una de les grans eines de comunicació a Internet segueix sent l’e-mail màrqueting. Però és important saber com utilitzar-lo de manera adequada. A l’hora de plantejar enviaments d’e-mails o newsletters a la teva base de dades cal dissenyar estratègies que generin resultats. Si no s’aporta res a l’usuari que rebrà el mail, l’estratègia fracassarà. El nostre equip s’encarrega de la totalitat del procés: des de l’estudi del missatge a transmetre, l’aparença de l’emailing o newsletter fins al seu enviament i posterior avaluació d’indicadors mesurables en temps real.

Els nostres serveis van des de l’assessoria en l’estratègia de socialmedia a seguir, fins a la involucració en la gestió dels perfils socials mitjançant un servei de community management. Oferim serveis de formació en estratègia en xarxes socials. També dissenyem i implementem xarxes socials corporatives a mida per a empreses i col·lectius.

Apostar per una estratègia de màrqueting en línia en xarxes socials permet ampliar la difusió dels teus serveis compartint informació amb els usuaris, fer créixer les teves xarxes de contactes professionals i aconseguir una major rellevància i visibilitat dels teus productes.

L’usuari d’internet cada vegada valora i s’aprecia en major grau el contingut audiovisual, més enllà del text que pugui llegir a la web. El desenvolupament de vídeos per ajudar a la comprensió d’un determinat servei o producte és molt valorat. Els vídeos permeten explicar-se millor i comporten una major captació de leads. Produïm vídeos per al teu negoci o empresa i ens encarreguem de circularlos per la xarxa amb l’objectiu d’aconseguir la màxima viralitat.