Servei Integral de Comunicació

Servei integral de Comunicació: servei complert per a la seva empresa

Ningú en el deixaria que un mecànic li fes una operació a cor obert, i tampoc és normal veure a ningú que prescindeix dels serveis d’un advocat i es defensa a ell mateix en un judici. En canvi, és més habitual del que desitjariem veure empreses que deixen les tasques de comunicació gràfica en mans de persones sense la formació ni experiència necessàries. Sent això un greu error que les empreses acaben lamentant.

Garantir el bon resultat final de qualsevol disseny gràfic, per simple que sigui, comporta controlar per part del dissenyador gràfic el procés tot el procés per portar a bon terme l’encàrrec: des de tenir un coreecte concepte del què s’ha encarregat, passant per tots els estadis de desenvolupament, acabant per la seva producció, ja sigui analògica o digital.

De res servirà un disseny molt innovador si no es controla la tècnica per garantir la correcta execució de la idea creativa. Com a dissenyador el coneixement de les tècniques d’impressió analògica i/o digital i dels amplis recursos gràfics que hi ha és fonamental per garantir que el producte final sigui perfecte.

Un servei integral de comunicació ofereig la possibilitat que tots els elements que fa servir l’empresa per interacturar amb els seus clients (màrqueting i comunicació) i la seve gestió, siguin analògics o digitals, es produeixi des de la mateixa entitat responsable.

Sensing ofereix el Servei Integral de Comunicació: tos els aspectes de comunicació de la seva empresa centralitzats en el mateix proveïdor amb la màxima garantia professional:

Disseny web: Desenvolupament web professional i personalitzat de llocs Webs i Botigues Online. Dissenys responsive. Autogestionables sense quotes mensuals. Optimitzades per SEO.

Disseny Gràfic: Disseny de logotips, Imatge corporativa, Naming-Branding. Targetes de visita, papereria i publicitat. Editorials i catàlegs. Serigrafia i retolació de vehicles. Disseny i impressió.

Domini i Hosting: Registre i administració de dominis i allotjaments web. Des d’un 1GB d’espai en disc. E-mails, transferència il·limitada. Còpies de seguretat garantides.

Xarxes Socials: Disseny, configuració i administració de xarxes socials, Community Manager. Gestió de Bloc corporatiu, redacció i publicació de contingut.

Fotografia i Video: Reportatges professionals, books, editorials, empresarials. Gravació i edició de vídeos corporatius. Professionals a tot Espanya.

Il·lustració: Il·lustració editorial analògica o digital, per portada o interiors, artística o per serigrafia en peces de roba.